rodeo2

Vin Tours handlar inte bara om Wines-Det är ett komplett roligt paket

Det är en komplett plats för att ha roligt tillsammans med provsmakning av viner; Livermore är hem till de två nationella laboratorier och världens snabbaste Rodeo. Så det finns många saker att kryssa tillbaka hem tillsammans med viner från vinresor.

Om du är bland de vinälskare och önskar utforska den exotiska världen av de viner som vin turer är det bästa valet för att spendera lite fritid med familj och vänner. Vinresor inkluderar provprovning av några av de finaste vinerna från olika vinodling av olika smaker. Så av vinerna är inte ens tillgängliga för försäljning på detaljhandelsmarknaden. Kalifornien vinresor har Napa valley vin turer limo tillsammans med ryska flod limo vin turer och Sonoma vin turer och andra.

Napa dalen Vin Tours Limo

Gör dig redo för olika överraskningar som väntar i Napa-dalen. Upplevelsen av att prova vinerna i grottorna från tunnan kan inte förklaras i ord. Njut av nöjet att blanda ditt eget vin för det speciella tillfället endast från Napa valley Wine Tour.

Det bästa sättet att förbättra upplevelsen av vinturen är att utforska de främsta vinregionerna i Napa genom att åka i Limousinen eftersom det erbjuder den ultimata kungliga stilen och klassen tillsammans med komfort.

Tro inte att vin är det enda roliga materialet är Napa valley vin turer limo, undrar runt de exotiska vingårdarna i den lyxiga limousinen eller någon annan shuttle eller taxi är ett bra sätt att njuta av naturens skönhet. Du kan även ordna med liten grind tillsammans eller funktion på Napa Valley. Det är en underbar plats att tillbringa tid med kärlek och kära och alla typer av finaste viner som passar alla gommen.

Ryska floden Limo Vin Tours

Ryska River Valley är spridda över 15000 hektar mark och är hem för mer än 100 vingårdar. Chardonnay, Pinot Noir eller Cabernet Sauvignon är de få finaste viner som produceras här. Det är en stor chans att njuta av de ryska flodlimovinsturerna i den lyxiga limon och gå vilse i naturens knä.

Erfarenhet och professionella guider är lätt tillgängliga för att göra turnén mer kunnig och intressant.

Specialiteten i ryska River Valley är dess klimat som en turist kan vårda hot valley nära Dry Creek till sval bris nära kusten i Sonoma. Detta unika klimat är en av de viktigaste orsakerna till de finaste vinerna i dessa områden som den svala brisen saktar ner rippningsprocessen av druvorna.

Ta Sonoma vin limo turer för att utforska huset av mer än 500 vingårdar och vårda de moderna hotellen och medelhavet stil villor i Sonoma. Sonoma är känd som Valley of Moon, så tillsammans med de finaste vinerna, njut av den pittoreska skönheten också från Sonoma-vinturerna.

Livermore vin limo turer är ett annat alternativ för att uppleva historien om vin när det kaliforniska vinet tog kronan av världens finaste viner från franska Etiketter. De frodiga gröna varven och den lugna miljön gör Livermore till den bästa platsen för vinälskare och att föryngra dig.