rodeo4

Cowboy biblar Leverera Särskilda Budskap till Cowboy kyrkor, landsbygden ministerier och Rodeo Evangelisation

Är du en kristen som verkligen lever Cowboy livsstil? Värdesätter du ett jobb i dagarna och ett väl utfört arbete? Beskriver de tio budorden hur du lever ditt liv? Om du svarade ja på dessa frågor då Vägen för Cowboys NIV Nya Testamentet Bibeln bör undanstoppad i din boot eller sadel. Om det inte är, kommer en snart.

Vad sjutton är en Cowboy Bible?

Den nya internationella versionen (NIV) Bibeln har funnits i flera decennier nu och har blivit känd för sitt moderna språk och uppdateras, lätt att läsa text. Ursprungligen publicerades 2000, The Way for Cowboys NIV Bibeln är en specialutgåva av NIV Bibeln med några extra extra funktioner avsedda att tala direkt till folk som lever Cowboy livsstil. Det inkluderar Cowboy böner och poesi tillsammans med 16 sidor av Bibeln hjälper till att vägleda dig runt Bibeln samt två olika Gospel behandlingen planer för att leda dig på din väg. Dessutom finns det 48 full-färg sidor med bilder och vittnesmål från åtta välkända (och inte så välkända) kristna cowboys och cowgirls. Dessa inkluderar: Cody Mark Custer, Todd Pierce, Jon Bowerman, Grant Adkisson, Jenna Beaver, Paul och Susie Luchsinger, Jeff Gore, John Gaither, Clem McSpadden och Jack Hannah.

DEN NIV Vägen för Cowboys innehåller också en vacker läsguide som föreslår passager att läsa för att matcha vad du känner. Det sträcker sig från rädd och upprörd till frestad och orolig. Detta är en verkligt inspirerande och mycket speciell Bibel. Som om detta inte var nog, har denna mjuka täcka 544 sida Bibeln gott om utrymme för din favorit Psaltaren och Ordspråksboken. Språket är enkelt och ärligt, precis som Hans Ord var tänkt att vara. Om du letar efter en bibel som är fullspäckad med inspiration men ändå kommer att passa in i din stövel, då Är Vägen för Cowboys den för dig!

Vem använder Cowboy biblar?

Över hela USA, särskilda Cowboy kyrkor har antingen överlevt intrång i det moderna livet eller har stigit nästan från dammet för att tjäna tron på Christian Cowboys. De flesta stad folk har aldrig ens hört talas om Cowboy Evangelisation än mindre vet att det finns en bibel speciellt för Cowboys. Cowboy Bibeln har välkomnats in och används aktivt av en mängd olika kristna samfund inklusive: Cowboy kyrkor, kristna ridsport ungdomsläger, grupper landsbygden studie och otaliga individer som omfamna enklare liv och tider.

Oavsett om du är en Rancher, rodeo professionell, häst älskare eller ett av cowboy livsstil, är Cowboy Bibeln ett måste för dig. Många av dessa billiga Cowboy biblar köps för landsbygdens uppsökande ändamål och kan hittas ges bort av Christian Cowboys på rodeo evenemang, mässor land och offentliga evenemang centrerad kring Cowboy livsstil.

The Way for Cowboys publiceras i Amerika i stora mängder för att minska kostnaderna och det är tillgängligt för grossistköp endast. Återförsäljning av Cowboybibeln är förbjuden.